Mit gondoltok erről az összeállításról?
Nagyon nagyon kezdő vagyok ebben a témában,de szerettem volna összedobni 1 középkategóriás gépet és ezeket gondoltam bele(persze 1-2 dolgot cserélnék benne de majd csak idővel).Egyáltalán kompatibilisek-e egymással vagy ki tudják-e használni egymást?
MSI Z97 PC Mate alaplap
Intel Pentium G3258 processzor
Kingston 2x4GB DDR3 1866MHz HyperX Fury
Gigabyte GT730 2GB GDDR5 GV-730D5-2GI videokártya
Toshiba 1TB 32MB SATA3
Cooler Master 500W RS500-PCARI3-BU tápegység
Kolink Aviator CAKL004 fekete számítógép ház
Az i5-höz az alaplapot nem kell cserélni.
A későbbi fejlesztésekhez jól jön egy erősebb tápegység is, pl. Corsair CX430/500 vagy Be quiet! 400W/500W System Power.
+1
szerintem 730 ot ne vegyel, tedd felre árát
i5 ok de mi lesz a vga? mert ahhoz 970 sem artana pl. de az ugye majdnem 8x dragabb lehet mint 730...
Ez úgy szar, ahogy van, már ne haragudj meg!
Ebben éphogy az alaplapot (meg a ramot) nem kellene cserélni, minden mást igen.
Inkább írj egy keretet, és akkor összejön valami jobb, amit később fejleszthetsz.
#7/#8 +1
Az I5 igpu-ja is tud annyit mint a GT730.
igen eddigiek alapjan:
Z170 Intel 1151 DDR4 es alaplap vagy ha jelentoset sporolsz rajta H170 es megegyezo
egy legolcsobb 1151 es proci vagy ha mar most belefer akkor egyik i5 (6400, 6500...)
valami normalisabb DDR4 Dual KIT (x2) memoria
egy jo tap, be quiet! System Power S7 450
haz meg hdd, az Aviator alsotapos ha jol emlekszem szoval ha neked az tetszik az is jo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!