Újonnan gépház 6 ezer forintért?
Szeretnék egy gépházat 6 ezerért amibe mindez beleférne:
Alaplap: MSI H81M-P33
CPU: I3-4170
GPU: GTX 950
RAM: 6gb
PSU: FSP Hexa 500 Plus
HDD: 320 GB
SSD: Később ezt is szeretnék
Hexa+ 500 olcsobb?
mivel a hexa+ 400 abszolut ugyan arra hasznalhato mint az + 500 igy nics ertelme foleg mivel sok ezerel dragabb (altalaban)
#1 Zalmanok jok amugy, nem art figyelned hogy biztos also!!tapos legyen
+2gb ot sincy ertelme venned majd szepen ha van ugyan olyan 4gb osra akkor bovited vagy 1 8GB os modul kellene, talan olcsobb is mint bontasban a 6gb ...
:D most ezek ujak #1 ?
ssd t szeretnel ok de ennek mi jelentosege? ket tartohely csak van a leggagyibb hazakban is, es te nem olyanokat neztel
Egy esetleg ajánlható ötezres:
Megjegyzés:
-ennyi pénzért szinte tutira felső tápos, nem néztem utána.
- az olcsó házakkal csak 1 venti szokott járni, szóval ugyanott vagy vele mint egy 10E forintos zalman házzal, illetve mégsem, mert nem kapsz annyira gondos kivitelezést. Szóval gondold át még egyszer, mennyit szánsz házra, minimum duplázd meg a keretet.
Köszönöm a válaszokat, Erdélyben élek és van akkora szerencsém, hogy itt olcsóbban találtam ezeket a Zalman házakat ( forintba kb 6-7 ezer )Ez a három közül melyiket választanátok ( egy árban vannak ) : Zalman ZM-T1 Plus ( [link] )
Zalman ZM-T3 ( [link] )
Zalman ZM-T5 ( [link] )
#3 Az 500 wattos kb ezer forinttal drágább, ezért gondoltam, hogy akkor már azt veszem. A ramot meg a régi gépből teszem ebbe :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!