Cooler Master Hyper 103 vagy Hyper TX3 EVO?
#1 miert?
ha megnezed gyartonal mar a kep lapjan is egyertepmuen latszik hogy a 103 a jobb es ha adataikat is megnezed akkor méginkabb
vagyis igy magaban a 103 a jobb vetel meghozza nagy leptekkel, de csodat ettol sem kell varni egy 212 hoz kepest pl.
2# érdekes jelenség akkor
Nekem volt hyper 103am beszélgettem olyannal akinek volt tx3 evoja ugyan az a proci neki jobb fokokat mutatott valamivel
Olvasgattam is pár helyen hogy a hyper 103 kevés volt egy 8magos fx-re tx3 evo elég volt minimálisan húzták is
Dehát háztól, szellőzéstől is függhet
Kinézetre jól néz ki a 103 nekem szépen bevilágította a gépházat a hűtőbordája se az a sima kocka
Viszont a tx3 evora tudsz még egy ventillátort rakni
Deep Cool GammaxX re is ranezhetsz
hat igen ventit lehet ra venni
de 103 on is gondondolom le lehet cserelni egy hatekonyabbra
103 nak a bordaja jobb, a ventije ugyan az, illetve EU ban a TX3 n nagyobb fordulatu van, szoval emiatt is tarhassa huvosebben
de azert a halksag js fontos, egy i5 2500 at meg tenleg "barminek" alacsony fordulaton is le kell hutenie
TX3 fokepp azert nem annyira erdemes mert tul draga lett (tobbihez viszonyitott arban is)
egy venti 1-2ezer forint kb.
Már végigolvastam.
Végül a Hyper 103-mat rendeltem, jobban tetszik... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!