Ha nem akarok OC zni akkor i3 4170 vs fx 6300? ⁿ
Figyelt kérdés
2016. febr. 7. 07:48
1/8 Lord Hidan válasza:
i3-4170 nem kell rá hűtő azt megspórolod
2/8 anonim válasza:
Hiába 2 magos az i3 én is azt mondanám
4/8 anonim válasza:
1 éve ez még nagy vita volt, de most én is az i3-at mondanám.
6/8 A kérdező kommentje:
i3 tovább tartana? úgy értem, később kellene majd lecserélni, hogy kihajtson egy jövőbeli vidikarit?
2016. febr. 7. 11:10
7/8 anonim válasza:
Ez attól függ milyen vga. Már van most is olyan vga amit az i3 vagy a 6300 nem hajt ki, tehát cpu limit lépne fel.
Ha hosszútávra gondolkodsz akkor minimum i5.
8/8 anonim válasza:
Az i3 és az FX 6300-asok nem csúcskategóriás CPU-k, 1-2 játék esetében már a GTX 960/R9 380-as párost is hátráltatják. De ez nem jelenti azt hogy ne működnének modern játékok esetében. Nekem i3 4160-asom van, és még a Division Beta is ment vele.
Ahol feláll a CPU limit, ott egy erős kártyát hátráltatni fog mind a kettő processzor. Ekkor kell lentebb venni olyan beállításokból, amik terhelik a CPU-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!