I7 4790 processzorra milyen hűtőt ajánlanátok?
Üdv. A gép kb féléves. A bolt rakta össze nem én. A pasztázása elvileg rendben van. A gépház típusa COOLERMASTER RC-K380-KWN1 K380: [link]
Az alaplapom egy Asrock H97 PRO4.
"A bolt rakta össze nem én."
Hát alapvetően nem igazán érdekli őket hogy mit kennek oda. Ha hűtőt cserélsz, venned kell magas minőségű pasztát is. A hűtő pontos típusa attól is függ, hogy mennyire érdekel téged az, hogy halk legyen.
Az intel hűtőit se isten rakta össze abból is lehet kifogni pont rosszat depcool gammaxx 300 elég lesz
De tényleg megeshet hogy a paszta rossz csak még az első komolyabb gépem én is inkább a helyi pc boltba vittem össze rakatni 1honap mulva beszáradt a paszta rajta
Vegyél először egy MX-2t ezerpárszáz forint és pasztázd újra he nem jó úgyse mehet a hűtő
Nekem deepcool gammaxx 200t-m van, i5 4460-on.
1. vegyél JÓ pasztát (pl. arctic mx-4)
2. vegyél JÓ hűtőt (i7-hez már valami jobb kéne, mint az enyim)
ui.: valaki írta, hogy jók az Intel hűtők. A funkciójukra megfelelnek, de jónak nem mondanám. Jobb, mint az amd hűtői, de a "jó", és a "jobb" nem ugyanaz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!