Milyen monitort ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Leginkább samsung érdekelne és olyan 23-24colos fullhd felbontással. Melyiket ajánlanátok?2016. febr. 7. 02:49
1/9 anonim válasza:
Keret? Milyen célra? Mindenképpen csak Samsung érdekel?
2/9 A kérdező kommentje:
Játékra kellene. Valami értelmes összegért, 50-60k max.
2016. febr. 7. 16:32
3/9 anonim válasza:
4/9 A kérdező kommentje:
Maradnék a samsungál. Beváltak nálam a samsung kijelzők/monitorok. Már sok-sok éve egy syncmaster 2043nw típusú monitorom van, de már kicsit kicsinek érzem és nem is fullhd :)
2016. febr. 7. 18:19
5/9 anonim válasza:
Én az LG-vel vagyok így! Ez egy kiemelkedő monitor, és az LG az élenjáró az IPS technológiában.
Samsungból ilyen árban csak TN panelost találtam, ha az jó neked akkor majd ajánlok egyet.
6/9 A kérdező kommentje:
Nem igazán értek ehhez. A TN panelnak mik a hátrányai?
2016. febr. 7. 19:05
7/9 anonim válasza:
Ebben a cikkben minden benne van! Ne csak az első oldalt olvasd el!
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
Elvileg a mostani monitorom is TN+Film paneles, de valahogy nincs baj a betekintési szöggel.
Szóval akkor ennyiért csak lg-t lenne érdemes venni?
2016. febr. 7. 21:49
9/9 anonim válasza:
Szerintem ez a monitor nagyon megéri (és a Probardver szerint is a monitor tesztben). Az IPS technológia a legújabb, és ennek a modellnek a cinema képernyője nagyon szép, arról nem is beszélve, hogy ezen az áron talán az egyetlen típus ami gyárilag szinkalibrált! De ha neked megfelel a TN (csak mert Samsung), akkor ajánlok olyat. Döntened mostmár neked kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!