Mi véleményetek erről a konfig-ról?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Erre gondoltam:
Még azt hogy hány FPS-el menne rajta a GTA V és a Far Cry 4 meg azt hogy a következő 20 évben is viszi-e majd FHD-ben ultrán a játékokat.A táp mindenképpen HKC vagy Codegen legyen.
A válaszokat előre is köszönöm!:)
2016. febr. 6. 17:19
1/60 anonim válasza:
Nem viccelsz meg, Dominik, látom ám a neved :D most szintén trollkodjak, vagy komolyan leoltsalak? a választás a tied :D
2/60 anonim válasza:
600fps a minimum, és nem Full Hd-ban, hanem 4k-n! :-)
3/60 Lord Hidan válasza:
Nagyon jó konfig én 600w-os hkc alá nem adnám
De az a csidejókártya kicsit kevés lesz minimum 4gb gddr3!!! meg 16giga ram mert az kell és akkor legalább 15évig jó lesz
4/60 A kérdező kommentje:
A másik lehetőség:
64 magos AMD FX
128GB DDR3 RAM
GT730 8GB
HKC 1200W-s Gémer táp
20 TB HDD.
8K-ban fogok majd vele játszani,kiváncsi leszek hogy majd megállja-e a helyét 20 év múlva.(remélhetőleg Ultra + 8K meglesz majd meg 500 FPS)
2016. febr. 6. 17:31
5/60 Közveszélyes Kontár válasza:
jar hozza elore ingyen prospektus
6/60 anonim válasza:
Úgy olvastam hogy ingyen prostituált. Messze van a barátnőm.
7/60 anonim válasza:
#4 ez már inkább! A tökéletes gamer gép.
8/60 anonim válasza:
Ugye nem hover junkersezni akarsz?
9/60 A kérdező kommentje:
De azt is,16 db monitoron 8K-ban.
2016. febr. 6. 17:50
10/60 anonim válasza:
A kérdésben szereplő jó konfig, de még jobb lenne i5-el vidkártya nélkül integráltban. Később 1 vidkártyával meg 2x erősebb lenne a géped.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!