Corsair cx 430 vagy hamburg 530? Most bőven elég lesz nekem a cx 430 de a jövőben bővítést tervezek. Megérné a hamburg? Úgy hallottam h az új hamburg 530 asokba gyagyibb belesek már.
Hec belesek veszélyesek, CWT belesek nem ajánlottak, Sirtec beles pedig "okés" szint. A legegyszerűbb, ha megnézed, hogy mi van a dobozára írva. Hec beles 80plus white minősítést kapott, CWT 80plus bronzet, sirtec pedig nem esett át a minősítési procedúrán.
A tápválasztás pedig szigorúan a konfigurációtól függ, ezért így látatlanban nem lehet ajánlani.
5ezerel tobb
mindegyik ugyan olya kategorias nincs bennuk semmi kiemelkedo, ezert nem varhatsz csodat se a CX tol se a Sirtec/CWT Hamnurgtol
"csodat" pl. BQT S7 450 tol varhatsz vagy XFX Pro 450 tol
Értem, am a konfig: intel core i5-4460
gigabyte gtx 950 2gb oc wf2
+1 hdd, meg a tőbbi max 30 watt fele
Értem h elég minőségi 300 wattos ehhez. De majd gtx 970 lenne a későbbi tervekben. Ahhoz elég lesz ez?:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!