Bekapcsol a számítógép, egy rövid sípszó után ugyan úgy a gép gyártójának logóját látom a képernyőn, és nem tölt tovább. Mi a baj?
Figyelt kérdés
2016. febr. 5. 18:18
1/9 anonim válasza:
2/9 anonim válasza:
Nyomkodj meg minden alkatrészt, nem mozdult-e ki valamelyik a helyéről, ellenőrizd a kábeleket is hogy rendesen csatlakoznak-e.
3/9 A kérdező kommentje:
Igen határozottan egy rövid normál sípszó,de nem tudok BIOS-ba sem belépni!!!!
Viszont kipróbáltam hogy ha lehúzom a vinyót akkor belép a Biosba és továbblép,csak ugye nincs vinyó ezért nem tud mit betölteni.
2016. febr. 5. 18:37
4/9 A kérdező kommentje:
Asus P4P800-X netezős kis gép csak,de jó lenne ha működne.
2016. febr. 5. 19:01
5/9 anonim válasza:
Jujj, de régi. Ilyen régi gépnél az is megeshet, hogy elhasználódott. Szerintem nem ártana újat építeni ha van pénzed. Kb. 50K-ért már lehet építeni használhatót.
6/9 anonim válasza:
#5 vagyok
OFF: Amúgy a gép nem kevés netezéshez, nekem is valami ilyesmim volt és minden akadt rajta (YouTube stb.)?
7/9 A kérdező kommentje:
Na megvan,vinyó adta fel.... cseréltem,most megy újra. De igen tervezem majd hogy lesz egy új,a hugim netezik rajta,de majd kap egy új netezős gépet. :) :)
Köszönöm szépen mindenkinek!!!! :) :)
UI: Hát 480p-ben viszi a videókat elég jól. :D :D
2016. febr. 5. 21:03
8/9 anonim válasza:
Szerencsés vagy nekem tisztán instalált sem vitte. (Gondolom van benne dedikált vga)
9/9 A kérdező kommentje:
Szia!
Igen,van benne egy Nvidia Geforce 6200 256 Mb-os videokari. :) :)
2016. febr. 7. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!