Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Intel core i5-4460 igp-je...

Intel core i5-4460 igp-je hány fps-el vinné lol-t csgo-t fhd-ban?

Figyelt kérdés

2016. febr. 5. 08:57
 1/4 Trevor. ***** válasza:
Grafikától függően 30+ fps.
2016. febr. 5. 09:06
 2/4 anonim ***** válasza:

azért full HD-ban lowon elmegy 40-50 fps-sel is a cs:go, csak ne állj bele a füstbe.

LoLt nem tudom, sokat változott mióta utoljára játszottam vele.

EGyébiránt korrekt a 30 fps körüli szám

2016. febr. 5. 09:25
 3/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

mennyi fps az elvarasod milyen reszleteseg es milyen felbontas mellett?

mert lenyegeben majdnem mindent visz az igp is megfeleloen bellitva, sokkal nagyobb gepigenyueket is, cpu eroben meg nem lesz hiany i5 el, igp ben lehet, de ha alaplap kepes ra lehet megtudod nyuzni az igp t kicsit, sokat szamit 50-100mhz is

es rengeteget szamit ha dual chanel van alatta alacsony CL -el es magas MHz el (igaz 1600 lehet ez csak de legalabb ha talalsz akkor nem olyan draga az alacsony CL es sem :P )

2016. febr. 5. 09:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem sokkal gyengébb processzorom van integrált megoldással az öreg laptopomban, és azon is low grafikai beállításokkal (Full HD monitorra kötve), 60+ fps megvan lolban, cs:go-t nem ismerem, de hasonló rendszerkövetelmények miatt nem térhet el különösebben.

Függ a ramtól (hogy dualchannel-e), illetve a grafikai beállítástól. Dualchannel esetén megkockáztatom, hogy minimum medium-high szintet is folyékonyan bírni fogja.

2016. febr. 5. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!