Alaplap lehet a hibás?
Figyelt kérdés
Sziasztok ! 3400ról 3600mhz re emeltem a processzorom órajelét (x4 965) , futtattam egy burn tesztet , 52fokra ment fel max. Újraindítottam a gépet , bementem a biosba, rátettem a processzor hűtóre egy második ventillátort (tx3 evo) majd újraindítottam a gépet save-vel.Ekkor már nem volt kép (integrálról se), semmilyen hang , valamint a billentyűzeten a caps lock num lock stb gombok ledjei nem világítanak , az Ethernet csatinál világítanak a ledek, a processzorhűtő melegszik, hatodik érzékem szerint az alaplap lehet a rossz. Szerintetek?2016. febr. 4. 23:51
1/3 anonim válasza:
Az alaplap nem rossz, max nem való tuningra. Resetáld a biost jumperrel oszt cső. No meg szép ha nem indul ha valamit szarul vagy túl magasra állítasz be.
2/3 A kérdező kommentje:
Az volt az első amit megcsináltam oszt cső , nem állítottam be rosszul semmit oszt cső
2016. febr. 5. 00:44
3/3 anonim válasza:
Hát pedig valamit elcsesztél ha nem indul a gép. Jó eséllyel elszállt valami az alaplapodon ha még a bios reset sem oldotta meg a problémádat. Tuningolni sem volt érdemes mert ilyen régebbi gépeknél már nem oszt nem szoroz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!