AC Syndicate-hez jó videokártya?
Figyelt kérdés
GeForce GTX770 2GB
Ajánlottban GeForce GTX770 4GB-ot írnak.
Fullon akkor ezzel nem megy el?
A többi hardver ok.
2016. febr. 4. 20:18
11/23 anonim válasza:
Full Hd-ban az, hogy ultra vagy high már nem olyan vészes grafikai különbség.
12/23 A kérdező kommentje:
Akkor nem megy ULTRA-n, VERY HIGH-on, de sima HIGH-on már rendesen megy. A videó alapján HIGH-on már 40-60 közötti FPS-volt, az jó. Valamit dob rajta, hogy a vieóban i5 van és 8GB nekem meg i7 és 16GB?
2016. febr. 4. 20:48
13/23 anonim válasza:
valammenyit fog 1-2 FPSt de nincs sok különbség JÁTÉKBAN az i5 és i7 közt de highon szerintem már élvezhető lesz ;)
14/23 A kérdező kommentje:
Értem, köszi! Elsősorban videóvágáshoz használom arra nagyon megfelel, de ekkora gépigényűt mást nem. Csak jo lesz így is hiszen még ott vannak a gyengébb beállítások van aki azon tolja :)
2016. febr. 4. 21:00
15/23 A kérdező kommentje:
Ám nyugtassatok meg, a többi mostani és a közeljövőben érkezőkhöz ez jó konfig lesz még?
2016. febr. 4. 21:05
16/23 BM-Striker válasza:
Attól függ, milyen beállításokon.
17/23 A kérdező kommentje:
MEDIUM, HIGH környékén?
2016. febr. 4. 21:12
18/23 anonim válasza:
Az I7 nem nagyon ad több fps-t (max 2-3 fps) csak nnyi, hogy amíg az i5 80%-os cpu használaton jár, addig az i7 mondjuk csak 40%-on. A vga miatt kompromisszumokkal (high, médium) menni fognak a játékok, de ha a közeljövőben lesz rá pénzed mindenképpen cseréld a vga-t az igényeidnek megfelelően.
19/23 A kérdező kommentje:
Egy videokártya csere után még sokáig jo lenne ez a konfig?
2016. febr. 4. 21:25
20/23 anonim válasza:
attól függ milyen videó kártyára cserélnél ha egy 4x-es Titan Xre akkor igen .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!