Normális ez a CPU hőmérséklet?
Figyelt kérdés
Van egy AMD Phenom X3 8450-es processzorom, ha játszok Pl.The forest-el, akkor az Aida64 szerint:
CPU : 62°C
1. mag : 52°C
2. mag : 52°C
3. mag : 52°C
2016. febr. 4. 17:10
1/13 anonim válasza:
Normális.
Gyári hűtő ventilátor van a processzoron?
2/13 anonim válasza:
Teljesen normális. Ne várd már hogy a processzorod is szobahőmérsékletű legyen, főleg a gépházban. Dubai-ban az 52 fok hidegnek számít vaze. Minden hőmérséklet csak akkor veszélyes ha már elegendő az égéshez. tehát 80 fok felett. 70 fok alatt kell tartani és nincs gond.
3/13 anonim válasza:
igen normális az amdk amúgy is kicsit jobban szeretnek melegedni de tökéletes a hőmérséklet! Amúgy overclockolt?
4/13 anonim válasza:
Normális, negyedik magot nem próbáltad benne kinyitni?
5/13 A kérdező kommentje:
Köszi megnyugodtam! Gyári hűtője van és a paszta se a legminőségibb rajta ...
Nem húztam a negyedik magot még nem próbáltam bekapcsolni de néztem róla dolgokat hogy kell.
2016. febr. 4. 18:05
6/13 anonim válasza:
Ha zavar a hőfok, akkor nyugodtan pasztázd újra, ajánlom az Artic MX4 pasztát. Vagy egy új hűtőt.
7/13 A kérdező kommentje:
Csak ezért zavart mert előtte egy 1 magos sempron volt benne és az max 45 fokos volt.
2016. febr. 4. 18:35
8/13 anonim válasza:
Azért a kettő között nem kis különbség van.
9/13 anonim válasza:
Ahogy az előző válaszoló is írja, nem kis különbség van köztük.
10/13 A kérdező kommentje:
Hát igen picit megijedtem hogy 60 fokokat ír ...
De ezen a típuson azt hiszem gyárilag 3 mag van.
2016. febr. 4. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!