Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ezek az alaplapok jók lennének...

Ezek az alaplapok jók lennének egy i7 3770K-hoz?

Figyelt kérdés

Nagyon jó árban lenne egy i7 3770K (külföld).

Alaplapot viszont nem tudok venni használtan, mert nincs már.

Tudom, hogy ilyen procikhoz Z-s alaplap kell, de én nem szeretnék tuningolni, és nagyon jó árba van.

Lenne Asus H61M-K újonnan, az jó lenne?

Vagy más H61-es alaplap milyen lenne?

2016. febr. 4. 16:40
 1/7 anonim ***** válasza:

ha nem akarsz tuningolni akkor miért veszel k-s procit?

Ez olyan mint hogy te nem szereted a sportkocsikat,de neked is van egy.Z97-es alaplapra gyűjts!Mert később jól jön az a tuning

2016. febr. 4. 17:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Épp azért mert ez nagyon jó árba van és ha drágább a non K akkor miért ne ezt vegyem, ha jobb is?
2016. febr. 4. 17:36
 3/7 anonim ***** válasza:
S1155-ben sajnos már csak h61 van újonnan, pedig csak usb 2.0-t meg sata2-t tud. Ha ki tudsz fogni használtan egy b75-ös deszkát gombokért, akkor inkább azt.
2016. febr. 4. 17:48
 4/7 A kérdező kommentje:
Asus B75M-K lenne 10 ezerért.
2016. febr. 4. 18:05
 5/7 Gábor_79 ***** válasza:
Nekem van egy fémzárolt Asus Z77-A lapom. Ugyanolyan amit használok. Tudtam már egy éve, hogy ki fog futni a foglalat. Nekem meg i7-es kellene.
2016. febr. 4. 18:26
 6/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat, nem B75M-K hanem B75M-A lenne és még lenne egy B75M Plus.
2016. febr. 4. 18:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem asrock b75m van ami gyakorlatilag az asus tesója és flottul megy már 3 éve. Szerintem nem nyúlsz mellé annyiért az asusszal. Tuning nem fog menni vele. Ha tényleg nem kell a plusz teljesítmény, akkor cseréld be egy sima 3770-re, egy tizest nyerhetsz vele. Abból már megvan a lapod.
2016. febr. 4. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!