Asus gtx 950 2gb gaming VGA-nak, és egy i5 4460 mekkora táp kell?
Figyelt kérdés
Én eddig 450-500 wattos tápot akartam mert videókbol azokat javasolták de egy PC-s boltban azt mondták, hogy egy 600 watt alatti táp szétbas**a a gépet. (Így mondták szó szerint) Ha kell tudom linkelni az egész gép elképzelést.2016. febr. 4. 14:17
11/12 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=hvD37UUcdIo
0:50: az összehasonlítás
1:14 "yes that is the total power of the entire system" - IGEN A TELJES RENDSZER
:D
bár azt sem értem, hogy 950gtx es gép, hogyan megy 150 wattból, de úgy látszik megy:D
12/12 Trevor. válasza:
Azért mondja a boltos, hogy 600W kell a gépnek, mert:
1. Nem ért hozzá
2. Nagyobb profitja lesz abból, ha te megveszel egy 600-ast
Ennek a gépnek 350W-os MINŐSÉGI táp bőven elég.
90W TDP-s a vga, 84W a proci. Előbbit valamennyire lehet, utóbbit egyáltalán nem lehet tuningolni. Ezek közül bármelyik elég:
A legolcsóbb, amit érdemes nézned:
De van választék bőven:
Ha később veszel erősebb videokártyát, akkor érdemes lehet már most nagyobb tápot venni, bár 600W akkor sem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!