Mennyiért tudnám eladni ezt a számítógépet?
alaplal: Asus P5G41T-M LE
proci :Intel(R) Core(TM) 2 Duo CPU E7600 @ 3.06GHz
RAM: 4GB DDR3
VGA : Gigabyte AMD Radeon HD 6670 1GB DDr3 (új ára 178.000ft)
Adnék hozzá egeret, bill.-et, és egy HP 1740-es 17"-os monitort is.
DVD író/olvasó van benne.
A gépre még grai van, ezért leis van plombázva.
Ez a gép nem tudom mikor és hol volt 178.000, de szerintem átvertek. Jelenleg ér körülbelül 40-et. Filmet nézni, esetleg régebbi játékok futtatására megfelel.
Alaplap 775-ös, még egy i3-mat, vagy i5-öt sem lehet belerakni, újonnan lehetett 15 körül, talán 5-ért el lehet passzolni.
A processzor 7 évvel ezelőtt jött ki, jelenleg ér úgy 6000 forintot.
RAM-ok még most is használhatóak, bár gondolom 1333-asok, ami szintén nem nagy összeg.
Videokártyáért jó ha kapsz 10-et, de mivel DDR3-mas, inkább 6-7 a reális ára.
HD6670 DDR3 sosem volt 178 000 forint. 17 800 forint már inkább.
Jelenleg az egész gép ér durván 30-35 ezret.
13:05 Szóval ha le van plombázva a gép, mert gari van rá, akkor hogy vetted VGA nélkül, és hogy került bele a HD 6670? Szétszedve bedugtad a lyukon, aztán csipesszel összeügyeskedted? :)
Először én is azt gondoltam, hogy a videokarira érted a 178-at, de aztán belegondoltam, hogy ááá, az nem létezik, ez akkora hülyeség, mint egy ház, csak a teljes konfigra érthetted. Újonnan nem került többe az a kari 30-nál. Az árgép nem ad ki rá semmit, ugyanis sehol nem lehet már kapni ezt újonnan évek óta, hagyjuk a kamut.
A kártyának még fénykorában sem ment 23k fölé az ára [link]
Az utolsó ismert ár meg elírás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!