Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ezen a laptopon elmenne a CS:GO?

Ezen a laptopon elmenne a CS:GO?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Sajnos nagyon tudatlan vagyok ebben a témában.

ASUS X552MJ-SX056D Notebook-ról lenne szó.

Előre is köszönöm. :D

2016. febr. 2. 19:09
 1/6 anonim ***** válasza:

Miért akar mindenki notebookon játszani? Nem arra lett kitalálva meg nem is lesz olyan.

Persze, elfut teljesen lowon 40-60 fps-sel, csak majd beleállsz a smoke-ba és ott is maradsz az fps drop miatt.

2016. febr. 2. 19:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Le tudnád irni a specifikaciokat? Amugy én is notebook vásárlás előtt állok es ha csgo ni akarsz akkor gt920 alá nem nagyon szabad adni. Evvel lowon elfut 90-120 fps el
2016. febr. 2. 20:07
 3/6 A kérdező kommentje:

[link] <---- Itt van!

Azért kérdezem mert már megvettem, s elindítottam a CS:GO-t és 20 fps-em volt....Nem is értettem mert elvileg mennie kéne... :/ lehetséges, hogy a notebook a processzor grafikus kártyáját használja vagy most valami oltári nagy ökörséget mondtam? :/ Nem tudom.... :(

2016. febr. 2. 20:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem túl erős gep de mennie kene. Milyen beállításokkal próbáltad futtatni?
2016. febr. 2. 20:24
 5/6 A kérdező kommentje:
Már semmi... Közben utánnaolvastam és át kell állítani integráltról dedikáltra a vgat elvileg...
2016. febr. 3. 05:37
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Ezen kb. az aknakereső is szaggatva futna el.
2016. febr. 3. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!