Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » ASUS A7N8X-X alaplapi hangkártya?

ASUS A7N8X-X alaplapi hangkártya?

Figyelt kérdés

Hali!

Pár napja újraraktam a Windowst, de a hangkártyámból az istennek se tudok hangot kicsikarni (azelőtt müködött).

Tudom, öreg meg minden, de nekem még teljesen megfelel, és szükségem is van rá. Próbáltam újrarakni a drivert többször is, semmi sem történt. Kérlek, segítsetek!

Előre is köszönöm.

2016. febr. 2. 19:07
 1/6 csigusz27 ***** válasza:
Milyen operációs rendszer,honnan töltötted a drivert?
2016. febr. 2. 19:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Windows XP (SP3), a drivereket innen töltöttem: [link]
2016. febr. 2. 19:15
 3/6 csigusz27 ***** válasza:
Én innen szoktam tölteni(hogyha a gyártó honlapján nem találom meg amit keresek)nem szokott vele gond lenni ,ez egy chipset driver de hogyha akarod telepítéskor kiválasztod,hogy csak az audió drivert rakja fel [link]
2016. febr. 2. 19:30
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem, sajnos nem jó, azóta is többször próbálkoztam nForce, AC'97 driverekkel is, nem sikerült :(

Esetleg, ha valakinek van még ötlete, írja meg bátran, de szerintem inkább szerzek valahonnan egy PCI-s hangkártyát. Viszont az alaplap már nagyon öreg, és nem akarok vele mellényúlni, tudtok mondani egy hangkártyát, ami jó ebbe is? Nem kell gamernek lennie, ha hasonló minősége van, mint ennek, az épp elég (gondolom lejött, hogy nem CSGO-ban hallgatom vele a trappot).

Előre is köszönöm.

2016. febr. 4. 17:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Driver booster 3-t próbáltad?
2016. febr. 5. 21:38
 6/6 A kérdező kommentje:

Most próbáltam, az sem segített :(

Valószínűleg új hangkártya lesz a dologból, mert ez egyszerűen nem lehet szoftverhiba.

2016. febr. 6. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!