Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » AMD A8-7600 Radeon R7,10...

Tibenk kérdése:

AMD A8-7600 Radeon R7,10 Computure 4C+6G 3.10 GHZ. RAM : 4GB DD3 1600 Mhz Videó kártya : AMD RADEON HD 7850 OC 1GB 1T HDD Nem úgy megy rajta a Dota 2 mint ahogy kellen, mit csinaljak?

Figyelt kérdés

2016. febr. 1. 23:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Milyen operációs rendszert használsz? Lehet, hogy ez nem segít, de nálam a ThinkPad X220-amon Windows 8.1 alatt ugyanígy akadt a DoTA 2. A megoldás az lett, hogy vissza kellett váltani Windows 7-re. Ott teljesen jól ment. De én is driver problémára gondolok. Amúgy ez nagyon off, de megkérdezem: CPU-nak miért AMD APU-t választottál, ha van dedikált videokártyád? Kaphattál volna helyette ugyanazért a pénzért egy gyorsabb, GPU nélküli modellt.
2016. febr. 2. 13:58
 12/12 A kérdező kommentje:
Mert nem egyszerre vettem a dedikált videókártyát és valami kellett addig..Driver gond en nem gondolnam h az a baj,a legfrissebb drivert is felraktam,azt is amit kaptam a vidikártyával..Nem értem már mi a baj..komolyan..Tesómé is ilyen hasonló,csak kicsit gyengébb,de neki fullosan viszi..
2016. febr. 2. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!