Milyen gépházat vegyek? Ez a hűtő megéri?
Sziasztok, lenne pár probléma amiben a segitségeteket kérem.
/1/-Vagy a winchester, vagy a DvD meghajtóról származik egy bugó néha nagyon hangos zaj, ha pl.ránehezedik a kezed a gép tetejére már kiadja és valamelyiket megkell gyengén ütlegelni hogy elhalgasson, a winchester nincs stabilan felcsavarozva mer a videókártya miatt vándorolnia kellet.( Ehhez is kapcsolódik a 3.kérdés.
/2/-Szeretnék vásárolni egy processzor hűtőt jelenleg AMD A8-5600k üzemel, és a gyárija hangos és nem tudja lehüteni egyes tulterhelt helyzetekben. Ezt néztem ki--> [link]
/3/- Gépházat is szeretnék lehet ez miatt is van a furcsa zaj...Tudtok valami jót javasolni várok is vele 1 hónapot ha esetleg jönne ki valami uj darab. Alsótápos kéne, hát külső annyira nem fontos...de jól szellőzőn nagy legyen, meg hát nézzen ki valahogy:)
-- ELŐRE IS KÖSZÖNTEM!! --
Rendben :)
Az első pontba amit leirtam zaj arról tudtok esetleg valamit irni ?
Az a vékony lemezek, a rossz hangszigetelés miatt van, ez az olcsóbb gépházak velejárója.
Mindenesetre az új gépházba megfelelően rögzítsd ezeket, akkor kisebb a zörej, mégiscsak mozgó mechanikát tartalmaznak.
Igen én is ezt gyanitottam.
Egyébként ha olyan gépházat veszik aminek van mondjuk 3-4-5 ventilátorja LED-el, azt hol kell bekötni ? Gondolom az alaplaba de honnan tudom hogy rátudom-e kötni? Gigabyte GA-F2A88XM-DS2.
tapra is kotheted, kozvetlen vagy egy venti szabalyzora elobb amibe sok venti van alapbol abban altalaban van ventiszabalyzo is
mint irtam gyartonal is eleg lenne akar csak AM2 es is irva akkor is jo mar AM3+ ra is meg FM2+ ra is, mert bizony sokszor nem frissitik gyartok sem a leirast, es van hibas leiras is
ez esetben a legmegbizatobb mindeg egy szakteszt barmely harverrol
elso mindenkepp gephaz legyen nem viccbol irtam hogy csodakra kepes
a cpu huto legyen az 30ezres is, magaban nem kepes csodara, sot majdhogynem semmire ha egy teljesen rossz szelozesube van, minimalis elonye ott egy kulso vizhutes rendszernek van csak epp eleg szerencsetlen megoldas mikor meregdraga es azon full extras premium hazat kapsz, amire szukseged van, nem pedig cpu hutore
szamomra teljesen erthetetlen miert nem lehet ezt felfogni, nem csak te kerdezo hanem rengetegen ugy gondolkodnak, hogy egy jobb cpu huto megoldja a rossz gephaz problemat
a lejobb mikor a rossz tap es rossz alaplap problemajat is cpu hutovel akarjak megoldani
olyan mintha egy betegnek az orvos azt mondana "most szepen lefagyasszuk es nem erzi a problemat" ...
#14 az lemaradt hogy ilyen esetekben persze lehet ugyan ugy "erezni a problemat" vagy csak minimalisan tud ervenyesulni, mivel gephaz akadalyoza abban hogy hatekony lehessen
Szia
Na nem itt álljunk meg. Nekem azért kell cpu hűtő mer a gyári egy szar és hangos meg nem tud hüteni...
Mind1 most nem akarok 1 regényt irni leirtam mindent a kérdésbe. Megkérdezem majd ha megveszem őket telefonon hogy jó-e rá ha nem nézek hasonlót pl.EVO-t. Gépházba küldtél sokat Zalman Z11 Plus-ot is néztem nagyon tetszetős... De arra nem válaszoltatok hogy a venti meg a ledes kábelek hogy vannak kábelezve, hogyan néz ki ?! :)
A venti kábelek 3, vagy 4 tűs (utóbbi szabályozható fordulatú) kis kábelek, amelyek a sys_fan feliratú alaplapi csatlakozóra mennek rá.
A proci hűtőnél ez a 6000 ft nem sok, nem hiszem hogy ez vágja haza a költségvetésedet :)
Háznál az aerocoollal én nem lőttem még mellé. Nagyon masszív, stabil házakat vettem eddig tőlük 16-25000 között. Valószínűleg egy árkategóriával lejjebb sem lesz hatalmas probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!