Melyiket kell nézni egy PC fogyasztásánál?
Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy egy asztali gépben az alkatrészek fogyasztása max teljesítményen 400W. Ha ebben a gépben egy 750W-os táp van akkor a gép annyit fog fogyasztani amire szüksége van (tehát 400W-ot) vagy 750W-ot?2016. jan. 31. 20:59
1/7 anonim válasza:
Annyit fogyaszt amennyit éppen felvesz a táp , tehát a gép jelenlegi fogyasztását.
2/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
nem mindegy az sem hogy milyen táp . mert egy no name 750 táp talán tud annyit mint egy minőségi 350 -es. tehát ha neked egy lc power , hkc, m-tech , codegány, n-power stb hulladkék tápod van akkor jobb ha veszel egy minőségi 400-450 -500 w tápot. amúgy 500 w++ tápra is csak extrem esetekben szokott szükség lenne 2 gpu-s i7 k-s proci agyon húzva.
4/7 anonim válasza:
400W-t,plusz a táp által generált veszteséget.
Ez a táp hatásfokától függ.
Milyen konfig és milyen tápról van szó?
5/7 A kérdező kommentje:
Csak példának írtam 400W-ot, fogalmam sincs mennyi kéne neki
Akitől vettem a gépet azt mondta hogy 750W-os táp van benne, de sajnos nem tudom milyen, nem igazán értek hozzá
Intel Core 2 Quad Q9550
4GB DDR2 RAM
Nvidia GTS 240 videókártya
Ezek vannak benne
2016. jan. 31. 21:26
6/7 anonim válasza:
Akkor nézd meg milyen táp van benne.
7/7 anonim válasza:
Benchmarking alatt a számítógéped maximális fogyasztása 200W körül lehet, emiatt egy magas minőségű 300W táp is elég lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!