A DVD írómmal vagy a programommal van a hiba?
Egy éve vettük a DVD írót a gépbe, az előzővel már filmet sem tudtunk nézni, nem hogy lemezre írni.
Most ez kezdte el a szemétkezést. Filmet tudok nézni vele, de ha CDt/DVDt akarok írni, elkezdi írni a lemezt, aztán meg valahány százalék ráírás után kiírja, hogy ilyen hiba meg olyan hiba. CD lemezzel is és DVDvel is.
Persze a lemez is használhatatlan lesz utána. Megnézni meghallgatni nem tudom, újraírni meg ugyancsak nem. Bár még újraírható lemezzel nem próbálkoztam.
Látatlanban egy sz.g.technikus azt mondta, hogy valószínűleg az író programmal lehet a baj.
Van valakinek személyes tapasztalata, vagy jár valaki hasonló cipőben?
L18
Mitől mehet tönkre egy író? Megöregszik, beporosodik, felmelegszik? Az befolyásolhatja, ha sokat megy folyamatosan a sz.g.
/Nero író programok vannak telepítve a gépemen/
nekem is ez a fele baja van
en is varok valaszt a kerdesre
Dvd írót távolítsd el és telepítsd újra! (eszközkezelő)
Nérót szintén, de érdemes kipróbálni másik író prg-t, pl AshampooFree-t!
Próbálj másik márkájú lemezt!
Nekem spec vagy 5db lemezt baszott el a gép amikor rájöttem, hogy:
1 Nincs takarítva a registry
2 Vírus is van rajta
3 Lehet nem 18x kellene DVD-t írni(nem rontottam el tényleg ennyit tud)
Levettem a sebességet 8x-ra és hiba nélkül írta a lemezeket...
Mi a tanulság?
Minél kisebb a gép teljesítménye és minél gyorsabban írod a lemezt annál nagyobb a hibaráta.
Szerintem próbáld meg kiírni a lemezt 2x-esen és ha működik akkor a géppel van baj...
Vagy próbáld ki az írót egy másik gépben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!