Milyen hűtőt vegyek i7 4790- hez?
Figyelt kérdés
Tudom hogy a gyári hűtő is elég, de amikor játszom a hűtés 70 fok körül nagyon hangos. Olyan hűtőt szeretnék ami később is jó lesz esetleg egy másik processzorhoz. (Szerintem csak 2-3 év múlva veszek újat) Az ár nem számít de azért megfizethető legyen.2016. jan. 31. 14:50
11/14 Közveszélyes Kontár válasza:
mostani gephazad ha megtartanad akkor erdemea teletomni nagy legszallitasu ventikkel
elol es hatul netan alul ra is
tetejen nem ertem miert vannak piros nyilak ha elvileg tetoventi nem teheto bele... (van valami szelozo a tetejeben?)
12/14 A kérdező kommentje:
Gtx 970-em van és csak akkor veszek újat ha kijön valami jó idén vagy jövöre és akkor lehet hogy cserélek házat is
2016. jan. 31. 15:55
13/14 A kérdező kommentje:
Van a tetején is szellőző
2016. jan. 31. 15:56
14/14 Közveszélyes Kontár válasza:
ok, szerintem most mar kitalalod mi es hogy legyen majd
Szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!