Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szevasztok! Bios resetelés...

Szevasztok! Bios resetelés után a lenti probléma áll fenn! Ötletek!?

Figyelt kérdés
4 GB memória van a gépben (2x2) a Windows azt írja ebből csak 2 használható (bios reset előtt jó volt). 64 bites az operációs rendszerem, az msnconfigon belül is beállítottam a maximális memóriát, biosban engedélyeztem a memory hole remapping-ot, viszont több ötletem nincs. Ami érdekes, hogy a windows látja a 4 Gb memóriát, de csak 2-t tud felhasználni, viszont a biosban én csak 2GB-t látok..
2016. jan. 30. 23:47
 1/4 anonim válasza:
43%
Mert a rendszer leveszi a többit.
2016. jan. 30. 23:57
 2/4 anonim válasza:
43%
Nekem is így van. Memória 4gb. Abból ( 3giga használtható ) Azért mert a többi elveszi a rendszer a windows.
2016. jan. 30. 23:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha IGP van akkor az veszi le nem a rendszer.
2016. jan. 31. 00:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Az alaplapod típusával együtt keress rá a problémára, nálam is ez volt a nyáron(16ból 8gb t látott), hogy őszinte legyek a megoldásra nem emlékszem, de pár óra keresgélés után megoldódott.
2016. jan. 31. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!