Mi baja lehet a számítógépnek?
Figyelt kérdés
Tegnap még ment rendesen minden, ma bekapcsolas után lefagyott, ujrainditas után monitortol, egertol, billentyűzettől semmi válasz...videokártya romlott volna el?2016. jan. 30. 17:22
1/10 A kérdező kommentje:
Hangja olyan mint bármikor máskor
2016. jan. 30. 17:27
2/10 anonim válasza:
Hallasz valamilyen csipogást, miután bekapcsolod a gépet? Ha Windows 7 van a PC-n, akkor hallod-e az indítás utáni üdvözlő hangot? Ezt azért kérdezem, mert ha igen, akkor legalább már azt tudjuk hogy a boot sikeres.
3/10 A kérdező kommentje:
Win7 van de semmitsem hallani.
2016. jan. 31. 10:51
4/10 anonim válasza:
Hmm, akkor a bootig se jut el. Ha a videokártyával van gond, akkor hangjelzést (csipogás) ad a gép a POST alatt, még mielőtt a Windows elindulna. Ha a memóriával lenne gond, akkor is. Persze meg lehet nézni, hogy a VGA a helyén van-e, de tuti, hogy igen. Az eddigiek ismeretében én a merevlemezre gondolok, azzal lehet a probléma. Nincs arra lehetőség, hogy a vinyót kipróbáld egy másik, működő gépben, vagy esetleg egy másik vinyó, amit betehetnél a mostani helyére kipróbálásra?
5/10 A kérdező kommentje:
A vinyo működik...
2016. febr. 7. 18:14
6/10 anonim válasza:
Akkor passz...
vga pipa
RAM pipa
vinyó pipa
szerintem az alaplappal sincs gond...
processzor talán?
7/10 A kérdező kommentje:
A vga-t a napokba tudom majd megnezettetni, hogy biztosan kilehessen zárni
2016. febr. 7. 22:33
8/10 anonim válasza:
Megnézettetheted, de ha nincs csipogás miután bekapcsoltad a gépet, akkor nincs baja. Ha vga hiba van a bekapcsolás után a power on self test (POST) alatt, rögtön a bekapcsolás után hangjelzést kell, hogy hallj.
9/10 A kérdező kommentje:
Semmi ilyen...akkor alaplap gond lesz?
2016. febr. 11. 19:55
10/10 anonim válasza:
Elképzelhető az is... Más ötletem nincs már nagyon, hiszen azok az alkatrészek, amik gondot okozhatnának, jónak tűnnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!