Milyen számítógép tápot vegyek?
Prohardver szerint ezek az ajánlott tápok innen nyugodtan választhatsz
Corsair nem gyárt elektronikát a tápjaihoz, csak mástól veszi. Kis keresgélés után kiderítettem, hogy CWT beles a TX850-ed. Illetve ezek szerint jól bírta az a Noname Onghua venti, amiről még sosem hallottam: [link]
Szóval amire ki akartam lyukadni, hogy érdemesebb pl. egy Seasonic tápot venni, mint Corsairt. Úgyanis az SS saját elektronikát használ és jobb minőségű is. Ha telik rá, akkor érdemes lehet egy ilyet venni:
Ezzel 10 évig nem hiszem, hogy gondod lenne.
Vagy ezek közül valamelyik, az utóbbi (M12) moduláris kábelezésű:
Illetve most CES-en mutatták be a Seasonic Prime sorozatot, valószínűleg idén jelenik meg, a következőkkel bír:
-45%-os terhelés alatt hangtalan (nem indul el a ventilátor)
-0,5%-on belüli tűrés a 12 voltos ágon
-10 év garancia
Meg valószínűleg csúcsminőségű japán kondenzátorok meg egyéb "apróságok": [link]
tipus fuggvennye, foszeria alapjan Corsair bol HX, AX tapok kozul erdemes konfigor ala valogatni de RM is megfelel
650 korulinek el kell birnia 2x SLI t komolyabb tuning melett is
szoval a penzt megjobban a mibosegre is szanhatod, ha lehet még feljebb menni, netan megvarod az a SS Titanium szeriat ami gondolom nem arany hanem gyemant aron fog menni...
amugy mi oregedett el benne? mert ha csak a venti azt olcson lehet cserelni
nem nem azt mondom hogy tartsd meg uj gephez :D de jo aron elehet paszolni ha csak az a gond vele es kicsereled,hozzaertok akar kicserelik benne kondikat is vagy akit még kell... vagyis magyarul felujitsak a tapot
direkt irtam hogy azert ujitsd fel hogy jo aron eladhasd :D
nem tudom konkretan mi a gondod vele, de persze igy is arulhatod, csak akkor erdemes megemliteni hany eves es mi a problemaja
hardverapro.hu n biztos lesz aki megveszi felujitasra
felujitottan meg ilyen tap 15 korul minimum elmehet szerintem
felujitasra meg 5ezret se kell szanni foleg ha magad csinalod :P
no de mindegy ha nem bajlodsz vele, veszel egy uj tapot es kesz, ez meg elmegy ahogy megy
Szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!