Rossz egérbeállítás (a részletek lent megtalálhatóak)?
Főleg játékra használom a PC-t.
De valahogy az egérbeállítás nem az igazi.
Azt hiszem utoljára akkor volt normális egerem, amivel normálisan tudtam "közlekedni" amikor még nem infrás, hanem golyós egerek léteztek csak.
Eléggé nagy a képernyőm.
A kurzor pedig kicsi.
Jelenleg egy Logitech-M175 számú egerem van.
Azt hiszem DPI-t illetőleg nem haladjam eg a 4000-et.
Eléggé kicsi a kezemhez képest.
A fő gondom a pontatlanság.
Mondjuk ha a mappáimban járok és gyordan akarok ki-be közlekedni bennük akkor egyszerűen nem egyszer félre kattintok, a mappa mellé. Mondanom se kell ha stresszhelyzetben vagyok és gyorsan kell kapkodnom még rossz az eredmény. Például bezárom véletlenül a netet, ilyesmik. :DD
Úgy döntöttem végül, hogy elhozom as beállításokat képekben. Lehet ez a baj. Lehet az egér béna. lehet én. De lehet az is, hogy nem használok egérpadot. ha jobban belegondolok vagy 10 éve nem használok, a görgős egerem óta. Lehet a pad hiány a baj? Vagy minden általam felsorolt? Itt vannak a beállításaim.
Most is kész kín volt beilleszteni a linkeket.
majdnem félrenyomtam mindent. :D
Mivel ez az egér:
1. Olcsó,
2. Vezeték nélküli,
3. Irodai,
igazából bármelyik tényező okozhatja a hibát. Az ilyen egerekbe gagyi, filléres szenzorok kerülnek, amik különösen érzékenyek a felületre- van, amelyik pl. asztallapon teljesen használhatatlan, de egy filléres alátéten már egész jól működik. A vezeték nélküli egereknél állandó az ún. input lag, azaz a bejövő jel késése, ezt sehogy sem lehet kiküszöbölni.
Szerintem vegyél 5-6 ezer ft körül egy jó vezetékes egeret, és végre nyugtod lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!