Fel lehet oldani a magokat?
Figyelt kérdés
Asus core unlocker-es alaplapommal fel lehet oldani + magokat? Phenom II x2 555 processzorom van. Eddig még nem sikerült. Acc funkció nincs a bioszban.2016. jan. 28. 08:46
2/11 anonim válasza:
ACC esetleg teljesen ki van írva a neve (Advanced Core Calibration) vagy nvidia chipsetes lapon UCC a neve.
Az Asus Core Unlocker viszont lehet egy jumper is az alaplapon:
4/11 anonim válasza:
A magfeloldás lutri.
Az alkalmas alaplapon kívül a processzoron is múlik a dolog.
5/11 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs UCC funkció sem. Ez az alaplapom.
305-ös bios kell ehhez a processzorhoz, nekem 702 van. Kellhet biosz frissítés?
2016. jan. 28. 21:34
6/11 anonim válasza:
Ott van az. Advanced fül > CPU configuration > ASUS Core Unlocker
https://www.youtube.com/watch?v=U4C37im049s
Nálam egy ugyanilyen chipsettel szerelt alaplappal nem működött a magfeloldás
7/11 Trevor. válasza:
Ha egyből nem is működik, érdemes eljátszogatni a következőkkel: kisebb órajel, nagyobb feszültség, csak 1 magot oldasz fel (vagyis 3 magos lesz a proci). Jó eséllyel nem teljesen működésképtelen a letiltott mag és az előbb leírtakkal működésre tudod bírni.
8/11 A kérdező kommentje:
Már próbáltam a magokat az unlokerben, de nem indul el úgy a gép. Csak pörögnek a ventillátorok. Adjak neki + feszt?
2016. jan. 29. 15:24
9/11 Trevor. válasza:
Előbb próbálj alacsonyabb órájelet, a fesz emelés kockázatos dolog.
10/11 A kérdező kommentje:
Levittem az órajelen egészen 1800 MHz és úgyanúgy nem indul csak pörögnek a ventillátorok.
2016. jan. 31. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!