Mivel jobb a 64bit a 32-nél?
Figyelt kérdés
A memóriakezelésen kívűl mi a különbség a 32 és a 64bites operációs rendszerek között? Konkrétan Ubuntut akarok felrakni a gépemre, 3GB ram van benne, és AMD Turion64 x2 proci. A 3GB ramot látja a 32bit is, ezért érdekelne, hogy mégis megéri-e 64bitre váltani.2010. márc. 28. 15:17
1/3 anonim válasza:
Ezek szerint tudod mit csinál. Semmi más. Szerintem ha csak 3GB ram od van akkor fölös a 64bites.
2/3 anonim válasza:
vannak olyan alkalmazások amelyek kihasználják a 64 bitet és gyorsabban futnak mint 32 bites rendszereken. Ezek főként tömöritő programok ha jől tudom.
3/3 anonim válasza:
ha van olyan progid ami kihasználja a 64 bitet, akkor érdemes váltani, ha nincs akkor sztem felesleges. A kérdés még, hogy a driverek fognak-e futni 64 bit alatt, ennek azért nézz utána!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!