Studiocatclub kérdése:
Menyit érhet ez a gép használtan?
Figyelt kérdés
Eladni akarom :)
Konfig:
Pentim 4 3Ghz proci
1,5 GB ram
150 GB tárhely
Intergrált VGA
2016. jan. 24. 16:40
1/5 anonim válasza:
reális ára valahol 3-5e ft körül lehet bár nem hiszem hogy bárkinek kéne ma már ilyen gép..
3/5 pinkpancser válasza:
Jobb gépet vettem nemrég 12-ért boltból fél év garral. Ha nincs vele semmi probléma, talán 7 körül elmehet. Bár alkatrészenként lehet, hogy többet is kihozhatsz belőle.
4/5 Trevor. válasza:
Nem hiszem, hogy bárkinek is kéne. Nekem is van egy kb. ilyen tulajdonságokkal rendelkező Penium 4-es gépem, amit inkább megtartottam tartaléknak, mintsem szórakoztam volna az eladásával.
5/5 Amarok Tonrar válasza:
Ahogy írták, inkább alkatrésznek, ha találsz rá vevőt, de egyben kár vele vacakolni. Csak ha nagyon kell most neked pár ezer Forint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!