Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » WITCHER 3: Mindkettőn ultán...

WITCHER 3: Mindkettőn ultán van a grafika, de a GTX980 TI-n mégis van köd vagy füst, miért?

Figyelt kérdés

Úgy értem hogyha mindkettő ultrára van beállítva akkor az egyiknél miért van füst. Ez valami mod vagy mi?

https://www.youtube.com/watch?v=QzBTJvTiWx4

2016. jan. 24. 16:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ráadásul ugyan azt jeleníti meg mindegyik videó kártya annyi különbséggel hogy a gtx 980 ti vagy félszer ha nem többször erősebb mint a gtx 970. ilyen szinten már az a lényeg hogy maxon full hd-ban melyik tudja a fix 60 fps-t. nem is értem hogy tudtad össze hasonlítani a gtx 970 -et a gtx 980 ti -vel mikor képminőség különbség nincs a kettő közt csak az előbbi jóval nagyobb teljesítményre képes.
2016. jan. 26. 21:12
 12/14 A kérdező kommentje:

Én nem értek az ilyen kockadolgokhoz.

Csak egy gépet akarok 300-350 ezerből amin minden fut ultrán 60fps-sel vagy többel. Egy gépet játékra ahol semmiből se kell visszavenni. Ennyi.

De a Deus Ex-ből, se a Witcher 3-ból, se a GTA V-ből, se a Metal Gear Solid V-ből, se az eztán kijött játékokból.

2016. jan. 27. 10:01
 13/14 A kérdező kommentje:

Én aztán semmit nem hasonlítottam össze.

A Prohardver-en kértem egy konfigot ezekre a játékokra és amit bemásoltam azt írták:

Erre kértem a konfigot:

Ezeket a játékokat és a hozzájuk hasonlóakat tolnám rajta:

- Crysis 3

- Witcher 3

- Skyrim (200mod)

- Black Ops 3

- Mortal Kombat 9

- Mortal Kombat XL

- Deus Ex: Mankind Devided

- Dark Souls 3

- MGS: V

- GTA: V

- Doom (ami most jön majd ki)

- Farcry: Primal

- Cyberpunk 2077

És amit bemásoltam ide azt írták rá.

2016. jan. 27. 10:03
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem Mortal Kombat XL, X na. >w<
2016. jan. 27. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!