Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Razer Tiamat 2.2 vagy Kingston...

Razer Tiamat 2.2 vagy Kingston HyperX cloud 2?

Figyelt kérdés

ugyebár a cloud 2-ben van hangkártya, a tiamatban meg nincs, a gépemben sincs és akkor melyik lenne a jobb?jó a tiamatnak az alaplapi? vagy akkor már a hyperx-et?

(zenehallgatás főképp(jó basszus miatt választom a tiamatot(Basszus fan vagyok)),játékra(elhanyagolható nem vagyok hardcore gamer))

2016. jan. 24. 15:54
 1/2 anonim ***** válasza:
na most ha te a minőségi hangzást keresed zene hallgatás közben akkor remélem hogy Viccnek szántad a Razer megemlítését mert a Razerrel soha nem fogod azt az élményt érezni mint mondjuk egy AKG,Audio-Technika,Plantronics Headset esetében,de zenéhez neked egy jó minőségű Fejhallgatóra lesz szükséged és nem Razer Tiamat 2.2 re Cloud 2-t nem ismerem erről nem mondok véleményt mások szerint jó a hangzásuk de ne tévesszen meg nem a Kingston gyártja a HyperX Cloud Headseteket hanem csak az ők nevük alatt fut mivel ismertebb gyártó mint akik valójában gyártják a gond csak ott van hogy a Kingston ramokat gyárt azokat viszont nagyon jót de az Audio rendszerekhez közük nincs, én neked három Nemes Gyártótól ajánlanék Fejhallgatót zenéhez 1, [link] 2, [link] 3, [link] én ezeket ajánlom ha tényleg jó minőségű zenei hangzás a cél.
2016. febr. 24. 17:25
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi és döntöttem a hyperx mellet megvettem és szerintem nagyon jó a hangzása jobb nem kéne nekem ez tökéletes persze ez előtt nekem kis fülhallgatóim voltak de hát egyszer veszek egy jót
2016. febr. 25. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!