Egy Corsair 550W VS550-as táp milyen az R9 380 4GB hoz?
Nem tudsz olvasni?
VS Series is the entry-level line of 240 Volt power supplies with high-end features. VS Series PSUs are a great choice if you’re building a home or office system with lower power demands, but you still demand the compatibility and reliability that Corsair is known for.
VS széria irodai felhasználásra való.
#1 Nem tudsz angolul?
"A Corsair VS550 a legjobb választás, ha OTTHONI, vagy irodai rendszert építünk, amely kis teljesítményigényű, de mégis a Corsairre jellemző kompatibilitásra és megbízhatóságra van szükség." - ez persze reklámszöveg...
(Kérdező! Bocs az offért!)
Nincs tapasztalatom a VS550-t illetően, de 2 6+2pines PCI-E csatlakozója van és a +12V-os ágán 504W-ot ad le. A Sapphire szerint az R9 380 4GB DDR5 Nitro OC (11242-13-20G) áramfogyasztása 225W.
Ez nem jelenti, hogy ez a legjobb választás, de a VGA-t elbírja.
Hiába van van rajta 2db 2+6 pines PCI-E csatlakozó,és hiába ad le 504W-ot a 12V-os ágán ha a belseje szar minőségű CWT.
Ismerősi körben már gyilkolt gépet egy VS.
#5 Értem én, el is hiszem. Épp azért írtam, hogy " nem jelenti, hogy ez a legjobb választás".
Kicsit indulatból is született a válaszom, mert az "első" azzal a lekezelő "Nem tudsz olvasni?" szövegével felidegesített. Eleve, hogy a gyártó marketingszövegével érvel és még rosszul is fordítja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!