Szerintetek ennyiért ez jó konfig?
CPU: Intel i5-4460
VGA: MSI GTX960 2gd5t OC
RAM: Corsair Vengeance LP 8gb (2x4b) 1600MHz
Lap: Asrock z87M PRO4
Táp: Thermaltake Hamburg 530W
SSD: Kingston 120GB Sata3 (SHF337A/120G)
Ezek közül az alaplap van még csak meg. A többi összesen 144.000 forint lenne. Ennyiért szerintetek megérné? Jó összeállítás?
A 4gigás gtx960 szerintem azért olcsóbb, mert a grafikus chip és memória sebessége lassabb mint az 2gigás-é.
Alapvetően ragaszkodnék az nvidiához. Mindig nvidia kártyám volt, a jelenlegi gépemben egy 9800gt üzemel a megjelenése óta.
Olcsóbban jutottam egy zsír új Z87-hez mint egy új b85-höz, szóval akkor már csak nem hagytam ki a lehetőséget :)
4. A memória órajel ugyan az mindkettőnél. A gpu órajel pedig a gigabyte-nél nagyobb, de ez nem sokat számít, mert te magad is tudod húzni.
Minden a gigabyte mellet szól, az msi túl van árazva.
Attól függetlenül hogy papíron kevesebbek az értékek attól még erősebb és jobb választás lenne a 4gb-s főleg ha olcsóbb is
táp helyett cx 430, xfx ts 450, xfx pro 430, fsp hyper 500, fsp aurum 400w
A Hamburgokban már nem sirtec belső van már nem olyan jók hogy megérné az árukat
Akkor lehet, hogy ez a kártya lesz.
Amúgy a táp elvileg sirtec belsős: THERMALTAKE HAMBURG 530W (W0392RE) (TR2-530AH2NSW)
feltetelezem erdemesebb vetel is lehet talan csak még nem tudni (CWT belsos Hamburg) mivel nincs teszt
Z87 teljesen jo messze jobb mint egy B8
4GB os 960 legyen mindenkepp
vram limited nem lesz vele (kartya(gpu) kepesegein belul) es stabilabb fps t is ad kicsit (vagy nagyon ahol vram limit lepne fel)
barmelyik tap jo (amelyik jo :D , legalabbis a felsoroltak igy ha ragaszkodsz Hamburg hoz az is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!