Ati HD 4870 512mb gddr5 256 bit. Színes kockák, Két függőleges fehér csík. Mi a baj?
Szerintem haldoklik a kártya. Van integrált, vagy más egyéb kártyád? Azzal is ki kellene próbálni.
A kártya hűtése üzemel, nem melegszik túl rendszeresen?
Van egy másik gép, átraktam abba. Ugyan azt produkálja. Javítani gondolom nem lehet.Gondoltam a kemény hét után kikapcsolódás képpen száguldozok egyet nfs run-al. Nem jutottam messze. Mennyibe kerül egy kártya ami legalább ezt a teljesítményt tudja? Amúgy decemberbe vettem 9ezerért.Ez volt az utolsó használt kártya vételem.
Lehet fontos info hogy ebben az alaplapban már halt meg egy kártya.
Mennyit tudnál rászánni? Újonnan GTX 750 alatt nem érdemes venni semmit véleményem szerint. A 750 meg erősebb a 4870-nél.
Nem is magával a használt kártya vásárlással van baj, hanem azzal hogy ez egy nagyon régi példány. Na ilyet már nem szabad venni. A legjobb ha még van rajta garancia.
Ajánlat helyette, ennyiért ennyi garival én vinném tőle, neked tökéletes lenne:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!