Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Geforce 8600 GT Win 10 illeszt...

Frakk11 kérdése:

Geforce 8600 GT Win 10 illesztő program. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

Sziasztok. A minap szereztem be új cuccokat a pc-mbe és azzal a problémával szembesültem hogy a kártyám driver telepítése után 2-3 percenkén elsötétül a kép és mikor visszakapcsol egy hibaüzenet vár amely azt írja hogy az illesztőprogram leállt de újraindult vagy helyreállt stb....

Ehhez kérnék egy kis segítséget ha valakinek van valami ötlete kérem ossza meg velem. Köszi előre is. Még annyit hogy win 7 alatt is ezt produkálta azért lett win 10 rakva hogy hátha ezzel nem akadékoskodik de sajnos a hiba ugyan úgy fent áll.

2016. jan. 23. 10:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

nemtom

nekem tökéletes volt win 10-el és 7-el

2016. jan. 23. 10:57
 2/3 P.O.C. ***** válasza:
Akkor nem a Windowszal van a baj, hanem a kártyával vagy az alaplappal.
2016. jan. 23. 11:52
 3/3 A kérdező kommentje:
A kártya gondot még megpróbálom kiszűrni úgy hogy kölcsönbe kérek egyet és megnézem hogy azzal mit kezd. Reménykedek benne hogy nem az alaplappal lesz gond. Nem olyan fontos a dolog mert jövőhónapban új kártyát kap csak addig is valszeg idegesíteni fog a dolog hogy miért csinálja ezt...
2016. jan. 24. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!