Ssd-re mehet a steam letöltés?
Azt hallottam, hogy torrentezni nem ajánlott ssd-n, de ez igaz a steam-re is? Az igaz, hogy a steam letöltést a rendszerpartícióra kell végezni különben nem működik a játék?
Ssd: Adata sp920 128gb (rendszerpartíció)
Hdd: WD EZEX 1TB
Köszönöm a segítségeteket!
Mehet oda is, de 128 gigara nem fer sok jatek. Jobban kimeli mint a torrent.
Ezt a rendszerparticios hulyeseget meg nem is hallottam, termeszetesen nekem mukodik merevlemezrol minden.
Eddig nem vásárotam steam-én, most regisztráltam, de gondoltam előbb utánnanézek. Youtube-on néztem pár tutorial videót, és az egyikben mondta a srác ezt a rendszerpartíciós dolgot. Én sem szeretném ssd-re mert ahhoz szerintem is kicsi.
Még annyi kérdés, hogy a steam leszedi a játékot és azt még telepítenem kell, vagy a letöltés ikonra kattintva egyből feltelepíti a gépre, és már mehet is a game? Kell valami a D partícióra (hdd), hogy vusson a játék (pl. Visual, phsyx, dxd, stb), vagy elég ha van a C partíción (ssd)?
Amit letolt, azt nem kell mar telepiteni. Elso inditas elott letolti ami maganak szukseges, (par 10 mega Visual C++), beallitja magat es indul. Max par perc.
Termeszetesen nem kell minden particiora a program, megtalaljak egymast:)
Na stop.
Azért mert akarsz játszani nem kell neked mindent a C-re telepíteni (bár sose értettem miért akar minden fájl/telepítő "odafészkelni"), nálam is úgy van, hogy a 120GB-os HyperX SSD-n a rendszer meg 2 játék (amit gyors pálya betöltés miatt raktam rá), azon kívül minden mást a még jelenleg csak 200GB-os vinyóra rakok.
csak tisztázás képpen, SSD-re op rendszert éri meg rárakni, de oda is torrentezhetsz meg rakhatsz játékot, de a pályák gyorsabb betöltésén kívül nem jelent nagy előnyt sima HDD-hez képest.
Nálam SSD-n van az op rendszer meg a steam, viszont a játékokat már HDD-re töltöm le és onnan indítom.
Nos tudom hogyan kell használni az ssd-t, csak a rendszer meg pár progi van rajt, játék még nem járt rajt (türelmes típus vagyok, ki bírom várni a töltést játéknál).
Steam-et nem használtam soha arra voltam kiváncsi mit hogyan, mert a youtube videós mondta a rendszerpartícióra telepítést (hogy mindig oda különben nem indul). Meg fogom keresni a videót és belinkelem majd ide.
Tehát akkor maga a steam program mehet a c-re, a letöltés meg a d-re? Segédprogramok elég ha a c-n vannak?
Ami magyar felirattal jelenik meg ittho az a steam-en is magyarul jön le? Valamint ha valamelyik játékot uninstallálom azt késöbb le tudom még tölteni újra?
Nagyon köszönöm a segítségeteket! Ment a like! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!