Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ssd-re mehet a steam letöltés?

Cameron Poe kérdése:

Ssd-re mehet a steam letöltés?

Figyelt kérdés

Azt hallottam, hogy torrentezni nem ajánlott ssd-n, de ez igaz a steam-re is? Az igaz, hogy a steam letöltést a rendszerpartícióra kell végezni különben nem működik a játék?

Ssd: Adata sp920 128gb (rendszerpartíció)

Hdd: WD EZEX 1TB

Köszönöm a segítségeteket!

2016. jan. 22. 19:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Mehet oda is, de 128 gigara nem fer sok jatek. Jobban kimeli mint a torrent.

Ezt a rendszerparticios hulyeseget meg nem is hallottam, termeszetesen nekem mukodik merevlemezrol minden.

2016. jan. 22. 19:26
 2/8 A kérdező kommentje:

Eddig nem vásárotam steam-én, most regisztráltam, de gondoltam előbb utánnanézek. Youtube-on néztem pár tutorial videót, és az egyikben mondta a srác ezt a rendszerpartíciós dolgot. Én sem szeretném ssd-re mert ahhoz szerintem is kicsi.

Még annyi kérdés, hogy a steam leszedi a játékot és azt még telepítenem kell, vagy a letöltés ikonra kattintva egyből feltelepíti a gépre, és már mehet is a game? Kell valami a D partícióra (hdd), hogy vusson a játék (pl. Visual, phsyx, dxd, stb), vagy elég ha van a C partíción (ssd)?

2016. jan. 22. 19:40
 3/8 A kérdező kommentje:
#1 Köszönöm, ment a pacsi! :-)
2016. jan. 22. 19:41
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Amit letolt, azt nem kell mar telepiteni. Elso inditas elott letolti ami maganak szukseges, (par 10 mega Visual C++), beallitja magat es indul. Max par perc.

Termeszetesen nem kell minden particiora a program, megtalaljak egymast:)

2016. jan. 22. 19:44
 5/8 anonim ***** válasza:
64%
Köszönöm szépen, sokat segítettél! Megy a pacsi :-)
2016. jan. 22. 19:56
 6/8 anonim ***** válasza:

Na stop.

Azért mert akarsz játszani nem kell neked mindent a C-re telepíteni (bár sose értettem miért akar minden fájl/telepítő "odafészkelni"), nálam is úgy van, hogy a 120GB-os HyperX SSD-n a rendszer meg 2 játék (amit gyors pálya betöltés miatt raktam rá), azon kívül minden mást a még jelenleg csak 200GB-os vinyóra rakok.

2016. jan. 22. 21:02
 7/8 anonim ***** válasza:

csak tisztázás képpen, SSD-re op rendszert éri meg rárakni, de oda is torrentezhetsz meg rakhatsz játékot, de a pályák gyorsabb betöltésén kívül nem jelent nagy előnyt sima HDD-hez képest.

Nálam SSD-n van az op rendszer meg a steam, viszont a játékokat már HDD-re töltöm le és onnan indítom.

2016. jan. 22. 21:17
 8/8 A kérdező kommentje:

Nos tudom hogyan kell használni az ssd-t, csak a rendszer meg pár progi van rajt, játék még nem járt rajt (türelmes típus vagyok, ki bírom várni a töltést játéknál).

Steam-et nem használtam soha arra voltam kiváncsi mit hogyan, mert a youtube videós mondta a rendszerpartícióra telepítést (hogy mindig oda különben nem indul). Meg fogom keresni a videót és belinkelem majd ide.

Tehát akkor maga a steam program mehet a c-re, a letöltés meg a d-re? Segédprogramok elég ha a c-n vannak?

Ami magyar felirattal jelenik meg ittho az a steam-en is magyarul jön le? Valamint ha valamelyik játékot uninstallálom azt késöbb le tudom még tölteni újra?

Nagyon köszönöm a segítségeteket! Ment a like! :-D

2016. jan. 23. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!