Egyik napról a másikra meg adta magát a Winchesterem, de miért?
Szétszedtem a gépet, át raktam egy másik házba mikor össze raktam a gépet, nézem nem találja a hddmet, tele adattal! :/
Pedig HDD Sentinel szerint 100/100%-kos volt semmi baja nem volt, ilyenkor mit tegyek, fontos lenne több éve gyűjtöm már a zenéket,filmeket,képeket erre el tünt :(
Amíg nem szedted szét, jó volt, miután összeraktad egyből nem?
Esetleg elkötöttél valamit, nem tudom milyen a cucc, de figyelj a master/slave bekötésre, ha van ilyen.
Esetleg megrongálódott, amíg átraktad a másik házba.
Ha mindent ugyan úgy raktál vissza, ahogy volt, és nem is sérült, mennie kell.
BIOS se látja, ha megpróbálod manuálisan megkeresni a biosban?
az hogy hány napos azt nem tudom pontosan, de olyan 4-5szász körüli lehetett vagy 600max..
am csak tárolónak használtam!
Kaphatott hirtelen egy magasfeszkót, vagy valami mégis csak történhetett ott.
Próbáld ki másik gépbe betenni, ha van rá lehetőséged.
Vagy csak próbálgasd másik sata kábellel, esetleg próbáld a többi csatolót az alaplapon. Nekem is volt olyan problémám, hogy valamelyikben nem látta a hardvert.
Vidd be szervízbe, le tudnak róla menteni talán dolgokat. Nem tudom mennyibe kerül az ilyesmi.
Esetleg ha nagy szerencséd van, és találsz egy ugyan ilyen hdd-t, a vezérlőjét ha kicseréled lehet megindul. De ehhez nagy szerencse kell, és persze ha nem mechanikus baja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!