Tibenk kérdése:
2 videó kártya van a gépemben, egy integrál és egy AMD RADEON HD 7850 OC 1GB. Ha letiltom az integráltad jobban fog mukidni a AMD-s?
Figyelt kérdés
2016. jan. 22. 14:25
42/51 A kérdező kommentje:
megcsinaltam de ugyan olyan
2016. jan. 22. 16:46
43/51 anonim válasza:
1920x1080 ez nagyon magas és nagyon igénybe veszi a gépet.
44/51 A kérdező kommentje:
felrakok egy masik windows es meglatjuk mi lessz
2016. jan. 22. 16:48
45/51 anonim válasza:
Na! keress egy ununstal progit a radeon kártyákhoz, uninstaláld a külső kártya driverét és indítsd újra a gépet és telepítsd fe újra a driverét, ismét indítsd újra a gépet.
47/51 anonim válasza:
Milyen directx et raktál fel neki mert ez a 11 est igényli A gyári telepítő lemezen van ilyen.
48/51 anonim válasza:
Eleg maaaaar, elvezed hogy a teljesen normalis kerdezonel trollkodsz vagy tenyleg foggyos vagy? Kerdezo, az elottem levonek az osszes valaszat hagyd figyelmen kivul.
49/51 A kérdező kommentje:
Viper,akkor mit csinaljak?
2016. jan. 22. 18:57
50/51 anonim válasza:
Ha nem tudod más gépben (ismerős, valaki) kipróbálni a VGA-t akkor szerintem gyűjts még adatot az eszközeidről, hátha van valami rendellenesség.
Olyanra gondolok hogy:
- csinálj egy memtestet
- terhelés alatt nézd meg a VGA és CPU hőmérsékletét, mindkét eszköz visszavesz a teljesítményéből ha nagyon melegszik
- Most gondolom a legújabb amd driver (crimson) van fent, abban menj a Játék fülre, ott globális, és globális overdrive beállításokban nézd meg, hogy mindkét csúszka 0%-on van -e (azaz alaphelyzeten).
És egy kérdés is van, nem rég vetted ugye a gépet, de ilyen VGA-t már pár éve nem kapni újonnan, tudsz valamit arról, hogy használta-e már valaki előtted, vagy esetleg szerencséd van és biztosan bontatlan volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!