Melyik legyen?
Figyelt kérdés
Indoklást is kérnék! Köszönöm! :)2016. jan. 22. 13:53
11/17 anonim válasza:
Se a processzor, se a tápegység nem jó a leírt videokártyákhoz.
12/17 A kérdező kommentje:
A GT740-hez, vagy az R7250-hez? Vagy azokhoz, amiket javasoltak?
2016. jan. 23. 09:57
13/17 anonim válasza:
egyik mai 20-25000-es vga sem jó a gépedhez. Ősrégi a proci, nem ismerjük a tápot. Mondom, erősségben egy hd 4850-et tud. A legkisebb kártya ma már a hd 5xxx széria, még az is sok a gépedbe, de annál erősebbnél nem látnál semmi különbséget már.
14/17 anonim válasza:
Bocsi, nem láttam hogy milyen procid van, de mostmár igen, és azt is ki kell cserélni, csak már nem magyon kaphatók AM3 procik..
Az a helyzet, hogy a videókártyához más proci kell, és akkor már más alaplap is, mert nem kapható olyan proci, még használtan se nagyon.
Ha vennél egy 20 ezres procit használtan (pl. i7 920, FX 6300, i3 2100), hozzá egy 15 ezres alaplapot, és akkor pászolnának hozzá az erősebb VGA-k.
15/17 A kérdező kommentje:
Hardraprón kapható egy tonna am3-as proci. Az alaplapom maximum egy Phenom II X4 955 Black Editiont bírna el, de csak 20 körül árulják... Akkor marad ez a vga. Megvárom az am4-et ès eldöntöm, hogy váltok intelre, vagy maradok amd-nèl. Egyèbkènt mèg nem csalódtam az amd-ben... Mostanság olvastam, hogy problèmák vannak az 1151-es procikkal. :D
2016. jan. 23. 17:25
16/17 anonim válasza:
Hát az a Phenom se egy nagy valami, szerintem válts át intelre, mert azt lehet majd később bőviteni egy jobb processzorral, mert az AMD már nem nagyon jó, pláne hogy a 9590 a legjobb és az se számit felsőkategóriának az intellel szemben, mert egy 4690k otthagyja.
17/17 A kérdező kommentje:
Ezt a konfigot nem is tervezem már bővíteni, szerintem is az lesz a legjobb, ha intelre váltok... Majd valamikor a közeljövőben. :)
2016. jan. 23. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!