Ez az egér jó választás lenne FPS játékhoz?
Ezt mi nem tudhatjuk.
Pl. az én szememben túl keskeny, nem is illene a fogásomhoz. Neked is van egy kényelmes, a legjobb reakcióidőhöz társított fogásod, így nem tudhatjuk, hogy passzol e ahhoz.
Engem igazán az riaszt, hogy egy 5000 ft-os egérben egy 6000 dpi-s szenzor nem biztos hogy jót jelent.
Az fps-nél a szenzor pontossága a fontosabb, a dpi (dot per inch) beolvasási érték csak egy része ennek. Sokan a lassú, 600 dpi-re állítják, már a több ezerre esküszik. Mindegyik valószínűleg skálázható, így meg tudod találni a számodra ideálisat. Ha pontos a szenzor, nem fog remegni és jól olvassa be az aktuális helyzetet a mozgatás során.
Viszont jó lenne a kezedbe illő egerek közül választanod. Mert nehéz hozzászokni egy, az eddigitől eltérő súlyú és formájú egérre.
Ugyan csak a thor tesztjét találtam meg, ez 6000 dpi-s, de valószínűleg ugyanaz az érzékelőszenzor dolgozik benne. Ott elégedettek voltak a minőséggel: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!