Egy 40" tv monitor helyett alkalmas játékra?
Figyelt kérdés
Fullhd2016. jan. 21. 10:34
1/4 anonim válasza:
Persze.
Én is azon játszom, igaz a késleltetése nagyon elmarad egy rendes monitorétól.
Amúgy nincs baj vele.
2/4 anonim válasza:
Én pont az input lag miatt nem ajánlanám.
3/4 anonim válasza:
Attól függ, mit játszol. Én egy nem valami új 40"-os tv-n (UE40d5000) nyomtam végig az NFS Carbo-t még anno, de semmi lag-ot nem vettem észre. Állítólag az is számít kinek milyen a szeme, mennyire van ráállva az ilyesmire.
4/4 A kérdező kommentje:
Alkalmi játék lenne igazából. Pl farcry 4, Battlefield 4, crysis sorozat, néha nfs shift, ghost reacon sorozat assassins creed, ilyesmik. Multizni ne szoktam, csak kikapcsolódás amikor ráérek. Mellette tv ként funkcionálna de csak filmezni. Jelenleg egy 24" lg monitorom van, de annyi cucc ne legyen felhalmozva. :D Azt váltaná.
2016. jan. 21. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!