Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért akad minden játék?

Miért akad minden játék?

Figyelt kérdés

Új videókártyát vettem: GTX 960

Alaplapom: Asrock B85M Pro 4

FSP Hyper

i3 4160

Minden játék akad, és aaz afterburner segítségével rájöttem, hogy amikor beszaggat, a kártya kihasználtsága is lecsökken. Ez mitől lehet?

Korábban GTX 750 Ti-vel ezek a játékok tökéletesen futottak.

2016. jan. 20. 16:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
próbáld meg minőségről teljesítményre állítani az Nvidia vezérlőt az szokott dobni az FPS-en !
2016. jan. 20. 17:08
 12/20 A kérdező kommentje:
De nem az FPS-el van baj, hanem a kártya kihasználtsággal. Nem képes leadni a saját "erejét" vagy hogy mondjam. A "GPU Usage" droppol folyamatosan.
2016. jan. 20. 17:11
 13/20 anonim ***** válasza:
esetlen winchester haldoklik és nem bírja a tempót ?
2016. jan. 20. 17:12
 14/20 anonim ***** válasza:
utcsónak lehet igaza van!
2016. jan. 20. 17:13
 15/20 A kérdező kommentje:
A vinyónak semmi baja. 100%-os, és más kártyával nincs semmi baja.
2016. jan. 20. 17:15
 16/20 anonim ***** válasza:
Ha a GTX 750 Ti-t visszateszed, és azzal is jelentkezik a teljesítményromlás, akkor a GTX 960-nak van baja. Így szűkíthető a "lehet" ez-az territóriuma. Próbáld meg. Természetesen jelenlegi driver uninstall.
2016. jan. 20. 17:29
 17/20 A kérdező kommentje:
Már nincs meg a 750 Ti, eladtam. De azzal nem volt semmi baj. A GT 630-asom van csak üzemben, azzal semmi gond nincs.
2016. jan. 20. 17:30
 18/20 anonim válasza:
Ugye a gtx960-at használja a gép(ebbe van bedugva a monitor és nem az alaplapra)?
2016. jan. 20. 18:23
 19/20 Lord Hidan ***** válasza:
Nincs valami közeli haverod akinek van valami normálisabb gépe és kipróbálhatnád nála? ha nála is rossz akkor gari
2016. jan. 20. 18:45
 20/20 A kérdező kommentje:

Igen, a kártyába dugtam a kábelt.

De úgy tűnik megoldódott a probléma, mondjátok el a véleményeteket.

Úgy tűnik hogy az egész egy egyszerű CPU limit volt. ie 4160-asom van, ami pár játéknál magas grafikai beállítások mellett azért tud akadni, főleg a CPU igényes játékoknál, mint a Witcher 3.. Mérsékelt beállításokkal már kevésbé szaggat, levéve pedig egyáltalán nem. 30 FPS lockkal játszom épp vele, és egyáltalán nem akadozik, majdnem maximum grafikai beállítások mellett.

A Battlefront c. játék is abbahagyta a szaggatást, amikor az egyik beállításból lefaragtam.

A Watchdogs sem szaggat már, csak a textúrák nem Ultrán vannak, hanem High-on. Itt már látszott, hogy nonstop 99%-on jár a kártya. Witcher3-nál pattog, de főleg akkor amikor a processzor eléri a 100%-at. A 30 FPS-es trükknél már nincs 100%-on a kártya, és a processzor sem.

A Battlefrontot nem tudtam lecsekkolni, de tökéletesen futott, akadás nélkül, talán 55 FPS lehetett a legalacsonyabb érték amit láttam.

Remélem ennyi volt a gond.

1-2 régebbi játékot is kipróbáltam, ott sincs akadás.

2016. jan. 20. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!