Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik erősebb? nVidia geforce...

Melyik erősebb? nVidia geforce 210 vs ati radeon 5570

Figyelt kérdés
2016. jan. 20. 10:29
 1/4 anonim ***** válasza:
AMD Radeon HD 5570, mérföldekkel.
2016. jan. 20. 10:32
 2/4 Amarok Tonrar ***** válasza:
A 210 inkább a "van videokártya a gépemben" színvonal. Az 5570 szépen viszi az 5+ éves játékokat. Én Dishonored-et, Skyrim-ot, és Borderlands 2-t is játszottam vele (E8400-zal).
2016. jan. 20. 11:18
 3/4 anonim ***** válasza:

GT210 a HD5450-el egyetemben a világ leggyengébb forgalomba lévő kártyái.

Arra valók hogy képet adjon,és itt vége is a kérdésnek.

Nincs értelme erőről beszélni,mikor manapság már minden CPU-ba integrált VGA hozza ezt a szintet.

A HD5570 jóval erősebb,azzal már el lehet játszadozni nagyon durva kompromiszumokkal,de 5 ezernél többet nem ér az sem.

2016. jan. 20. 11:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Geforce 210 van a gépemben, kb. 2010-ig bezárólag bármilyen játékot szépen elvisz, sőt még az Outlast is elfutott vele alacsony beállítások mellett. Úgyhogy én megvédem, 2 éve megérte kiadni érte azt a 8500 forintot. Csodát várni nem kell tőle, de az áráért korrekt minőséget kapsz. Persze ha valakinek olyan igényei vannak, hogy a mai játékokkal szórakozzon, az nyilván nem ezt fogja választani. A másikról nem tudok nyilatkozni.
2016. jan. 22. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!