Megérné laptopba processzort cserélni, fejlesztgetni?
Sziasztok van egy noname laptopom és most i3-2330m van benne cserélhetném mondjuk egy i5-2450m-re?
4gb ram van mellette azt fejleszteném 8ra
vga az egy gt 540 1gb nem valami huu de erős de ETS2-t, Far Cry 3at, mmorpg-ket szépen viszi jelenleg ezekkel játszok FC3 minimumon 20-30fpsel, ETS2 mediumon is szépen megy
Érnél el javulást ha fejleszteném? laptopokhoz egyáltalán nem értek vga-t gondolom nem cserélhetek benne
Amikkel még játszanék ac4, outlast majd ha kijön az american truck simulator nem valami nagy gépigényű játékok csak jó lenne ha szépen futnának
Üdv!
Nem tudsz benne a merevlemez és a memória kivételével cserélni semmit. A notebookok 99%-ban nem lehet. A maradék 1% az MSI és Alienware notebookok.
Értem köszi a válaszokat akkor csak memória bővítés lesz 4ből van mikor 3,7et használ és mikro laggok lesznek
Az outlastot még nem próbáltam csak ezeket
3# nem valami nagy gépigényű játékokat írtam le ezek közül mindegyik megy-mennie kell csak gondoltam szebben is mehetne ha tudnék procit cserélni de akkor nem
540 a szuk keresztmetszet
i3 - 2,2GHz fix 2mag, 4szal
i5 - 2,5-3,1GHz 2mag, 4szal
jelentosen erosebb az i5 csak nem igazan lenne haszna max ott ahova eros egyszalas cpu kell pl. wot
tortenetesen ez cserelheto, de en nem cserelnem csak ha nagyon olcson es konyen megoldhato
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!