Asus vs Lenovo vs Acer Melyiket vegyem?
Aki ért a számítástechnikához annak a véleményére vagyok kiváncsi,hogy melyiket vegyem a három gép közül? Netezni,filmet letölteni-nézni kellene a gép. Nem játszani! Gyorsaság fő szempont nekem! Köszönöm a válaszokat előre is!
Véleményem szerint, ha számodra a gyorsaság a szempont, akkor ezen termékek közül egyik sem megfelelő.
A merevlemezek fordulatszáma mindössze 5400RPM, továbbá egycsatornás 4GB memóriával felszerelt notebookok. Javallott legalább 7200RPM-es merevlemez vagy SSD használata, továbbá dual-channel memória, mivel a CPU esetében 64 helyett 128 biten lesz képes kommunikálni az említett komponenssel. Továbbá így nincs értelme az i7-nek.
Lényeg: 7200RPM minimum, 8GB memória (2 x 4 = dual-channel).
Igazság szerint ezt néztem ki legelőször, de egy kicsit drágának tünik nekem. Mi a véleményetek erről, ez elég gyors? Megéri az árát? Sokkal jobb mint az előzőek?
Ez sokkal jobb minőségű gép, mint a felsoroltak, de arra készül fel hogy nagyon nehéz.
Nekem ennek a 15 colos változata van és nagyon elégett vagyok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!