Honnan tudnék az alábbi típusú laptopba videokártyát venni?
Figyelt kérdés
A laptop típusa: ASUS K55VM ( i7 3610QM, 6 GB RAM, 750GB HDD, stb.) Előre is köszi!2016. jan. 18. 15:32
2/5 anonim válasza:
#1.+1.
A Laptopok,Notebook-ok és Netbook-ok 99%-ba nem lehet cserélni VGA,IGP esetén se lehet.(a tiéd ide tartózik)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Jelenleg 2Gb-os Geforce GT 635 van benne. Mikor szétszedtem takarítani láttam, hogy külön portban van a dedikált kari, ezért gondoltam, hogy akkor cserélhető is... vagy mégsem?
2016. jan. 18. 15:44
4/5 anonim válasza:
Az nem egy wifi kártya volt inkább?
Mert a videokártyákat általában forrasztani szokták az alaplapra.
És aki tud szerezni és ért hozzá az igazából tudja is cserélni ha forraszt, de úgy veszik minden garancia, meg veszélyes is.
5/5 A kérdező kommentje:
Ezen már nincs gari. Tuti, hogy nem a wifi volt, azon nem megy át a hűtőcső ;) Ez nincs forrasztva, ki tudom venni a portból, csak macerás.
2016. jan. 18. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!