A szüleim nem engednek játszani! Mit tegyek?
Ha akármi gondjuk van velem elveszik a laptopomat és a tabletemet. A laptopot saját pénzemből vettem(egyáltalán van ehhez joguk?) a tabletet ballagásomra kaptam TŐLÜK!!! Azért veszik el mert szerintük nem tanulok elég sokat. Matekbol es fizikabol gyengebbek a jegyeim, de latom h az atlagnak is olyan mint nekem es csak az igazi zseniknek vagy nagyon tanulosaknak 5os. Ratesz erre egy lapattal h mate-fizika tagozatos vagyok.(tavaly jobban ment)De felevkor igy is 4es lettem matekbol es 3as fizibol. Nem szeretek tanulni de muszaly. Az a lenyeg h rafogjak h azert gyengek a jegyeim mert sokat gepezek, pedig nem! Hetkozbe kb egy orat max hetvegen pedig sokat de a hetvege az hetvege. Ha visszaakarom kerni akkor anya azt mondja, h megbeszeljuk apaddal es megbeszeljuk a szabalyokat.(a szabalyok azt takarjak h 1orat jatszhatsz egy nap azt csa!) Ezt en rohadt gyerekesen tartom, van efy laptopom amit en vettem es elveszik aztan nem adjak vissza wtf? Ezert arra gondoltam h amikor nincsenek itthon bekapcsolom, letorlok rola mindent, es meghirdetem neten. Eladom! Es majd ha kerdezik h hova lett azt felelem h eladtam, ugyis az enyem volt! Ez jo lepes lenne? A penzbol+1 evi sporolassal vehetnek egy asztali gepet, es azt nem vennek el, amugy is regota tervezem egy normalis gamer gep vasarlasat. Ez jo megoldas? egyeb otlet?
15/f Iden kezdtem a gimit.
"A szüleim nem engednek játszani! Mit tegyek?"
Tanulj.
xD
Nekem is ez volt 1 éve!300k-ból vettem egy gamer pc-t és anyám elvágta a táp kábelt!:D
Kb nem nagyon értem hogy miért csinálják ezt,mert az mondják hogy ő nekik még nem voltak ilyen kütyüik,meg ők nagyon jó tanulók voltak!Ja persze xD Azért tudnak ám a szülők is kamuzni:DD
Hiaba tanulok ha igy is ugy is 3ast kapok.
Mert mindig csak a kisseb a hibas, a felnottek tokeletesek!
sztem vegig se olvastad csak egybol irtad amit gondolsz.
Nekem egy pár éve ebbe már nincs beleszólásuk de elég idegesítő lehet 15évesen már nem kéne így viselkedniük veled nem vagy már 5-6.-os
Szar mikor viszed haza a 4-5ösöket sehol semmi reakció de ha egyes pfűű hogy volt merszed..:D
Elveszik vissza veszed és nyomod tovább én nem adnám el nem hiszem h bejönne belőle annyi pénz h tudj belőle venni egy jó gépet gyűjts és ha már megvan a lóvé vagy majdnem megvan max akkor add el h hátha jobb procit/vga-t tudsz venni akkor vagy ha fölös lesz utána és legalább lesz pénzed is addig nem adnám el míg nincs meg a pc
"egyáltalán van ehhez joguk?"
"15/f Iden kezdtem a gimit."
Van.
"a szabalyok azt takarjak h 1orat jatszhatsz egy nap azt csa!"
Nem elég?
"A penzbol+1 evi sporolassal"
Miből van jövdelmed? Költői kérdés, nem kell válaszolni.
Egy épkézláb mondatot nem írtál le helyesen. Még neked áll feljebb? Nem csak matekból kéne gyúrni.
Egyebkent meg igyeszek ahogy tudok!
Ez a masik dolog! De amikor en ennyi idos voltam! Én napi xorat tanultam, napi ket edzesre jartam, ilyen tanulo voltam! En meg arra gondolok hogy : jól van de most én vagyok 15éves és 2016 van! Azert sok minden valtozott 30 ev alatt! Haladni kell a korral! Es hogyha en jobban szereteg a gep elott ulni mint mint olvasni/tanulni. Es ha ez az en hobbim! Torodjenek mar bele! Hagyjanak elni! Komolyan! Ha nem gepezek akkor egesz nap tevezek! Meg a haverjaimmal sem tudok komunikalni!
"Azert sok minden valtozott 30 ev alatt! "
Így aztán kakkantsunk bele az iskolába, kit érdekel. Jó söprögetést az utcán.
"Hagyjanak elni!"
Akkor nőj fel.
"Meg a haverjaimmal sem tudok komunikalni!"
Mi akadályoz meg benne? Mondjuk az írásodat látva valószínűleg pont az...
Nem tudom fel fogni a logikadat, h lenne hozza joguk ha
En vasaroltam sajat penzbol a gepet, amikor megvettem
akkor meg nem kaptam zsebpenzt csak a nagyszuleimtol:sznap husvet nevnap. sokaig sporoltam, evekig!
Es ha toluk van a penz? Akkor ha apam rosszul vegezne a munkajat betoppanna a fonoke es elhajtana az autonkkal meg a cuccainkkal?
Az irasert meg bocsanat, de nem szeretem az erintokepernyoket, es sztem nem megfeleloek a gepelesre
ezert vetek hibakat, nem irok ekezeteket, irok bb helyet b-t es s helyett ss-t. Gondolom te sem az utobbi tiz evben nottel fel. Lehet az utcan csokolomot koszonnek neked, de ez a kerdes azoknak egyszerubb akik ateltek ezt a
helyzetet, vagy pont az elentetet eltek meg! Te egy olyan szemely vagy aki nem kepes ebbe a helyzetbe belkepzelni magat, biztos otthon ulsz unatkozol, felnezel gykra es oltogatod a fiatalabbakat, en elfogadom hogy vannak ilyen emberek, biztos ha neked is lesz/van gyereked ugy bansz vele mint velem az enyeim es szereted ot, de azert szeretik a gyerekek a szabadsagot! Szeretik beleelni magukat dolgokba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!