11/21 A kérdező kommentje:
Tehát az r9 felejtős ok
2016. jan. 17. 21:41
12/21 A kérdező kommentje:
#9 hát ebből elég keveset értettem ne haragudj meg de nem vagyok valami profi a pck terén :S
2016. jan. 17. 21:44
13/21 anonim válasza:
Hát, annyi a lényeg belőle, hogy hosszútávon problémát fog okozni a raider, rövid-középtávon okés, de még így is vannak ebben az árban jobb tápok (például a mások által említett seasonic és még sok más).
14/21 A kérdező kommentje:
1,5 évig ha kibírja már megcsókolom :D
2016. jan. 17. 21:53
15/21 anonim válasza:
Még mindig nem érted. Nem a táp lesz instabil, hanem a konfiguráció, amit ellát árammal.
16/21 A kérdező kommentje:
tehát mindegy milyen videó kari van mellette így is úgy is elkúrodik a konfig?
2016. jan. 17. 22:00
17/21 anonim válasza:
Nos, kisebb terhelésen kisebb az esélye, meg ugye ez a szerencsétől is függ: valakinek codegennel is elmegy a r9 390 10 évig, vagy legalábbis azt mondja.
A dolgok pedig mindenképp tönkremennek előbb-utóbb, és a tápegység minőségétől függ, hogy ez az esemény mikor következhet be. A kérdés az, hogy akarod-e pár év után is használni az r9 390-et úgy, mint újkorában, vagy inkább most spórolsz 20 ezret egy új tápon.
Ha már megvan, akkor nem feltétlenül költséghatékony megoldás megint kifizetni egy huszast másra, inkább csak szóltam, hogy ez ezen a szinten elő fog fordulni.
18/21 A kérdező kommentje:
Bocsi hogy ilyen értetetlen vagyok de tényleg nem értek hozzá :/
2016. jan. 17. 22:07
19/21 anonim válasza:
Röviden: Nyugi. Ha nem terheled nagyon, akkor egy-két évig valószínűleg jó lesz. Utána meg attól függ, hogy milyen kedve van az adott alkatrésznek.
20/21 A kérdező kommentje:
Oké,lehet hogy biztonság esetéből akkor maradok a 970-nél,mert azért csak nem fogyaszt annyit ! De viszont nagyon köszönöm a türelmet és az értelmes válaszokat ment mindenkinek a zöld szép estét !
2016. jan. 17. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!