Cseréljem a procimat új skylake-ra?
Figyelt kérdés
H97+i7 4790 van jelenleg a gépembe, érdemes cserélni i5 (K) vagy i7 skylake cpu-ra?
Később a támogatások nem a skylake javára fognak billeni?
2016. jan. 17. 18:42
1/7 anonim válasza:
Szerintem maradhat a jelenlegi,szerintem inkább egy jobb VGA.
2/7 anonim válasza:
Ezt én nem cserélném le, simán jó lesz még évekig. +1 a combossabb videokártyának!
3/7 Közveszélyes Kontár válasza:
milyen tamogatas?...
4/7 anonim válasza:
Ezek se értenek a géphez, csak vennének mindent ész nélkül. Nem arra vannak kitalálva ezek az éves szintű vérfrissítések hogy boldog boldogtalan lecserélje az előző ugyanolyan elnevezésű processzorát, hanem kicsit módosítottak a gyártásán, ezért más nevet kapott a mag, és minimálisan jobb lett, de nem annyival hogy indokolt legyen cserélni. Akkor kell hardvert cserélni amikor érzed hogy már valami nem stimmel, agymosásból fakadó hardvercseréből nem lehet jól kijönni.
5/7 A kérdező kommentje:
"milyen tamogatas?..." paypal támogatás gondoltam.
Köszi a válaszokat akkor maradni fog.
2016. jan. 17. 20:56
6/7 A kérdező kommentje:
#4 Igazad van.Üdv,
Vérpistike
2016. jan. 17. 20:59
7/7 anonim válasza:
Talán Sandy Bridge-ről már van értelme Skylake-re váltani, annál újabb prociról csak akkor ha nem tud mit kezdeni az ember a sok feleseges pénzével.
Haswell-ről meg egyenesen baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!